Informatie

Appartementen:

We hebben 4 volledig gemeubileerde appartementen met douche en toilet. Verder zijn de appartementen uitgerust met een royale zit/eetkamer en een open keuken. Een van de appartementen heeft ook nog een mooi balkon met prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. (zie onderstaande foto) Voor meer foto's klik in het menu op afbeeldingen.

uitzicht-026

Omgeving:

De landelijke omgeving waarin de appartementen gesitueerd zijn is rustig en kalmerend en ligt qua uitgaan en winkelen ideaal. Op ± 3 km afstand ligt het centrum van Roermond waar u talloze winkels, restaurants en cafés vindt. Verder bent u op een steenworp afstand van de duitse grens waar o.a. vlakbij het toeristenstadje Brüggen ligt. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor fiets en wandeltochten.
Wilt u een bezoek brengen aan b.v. Maastricht dan zit u binnen 50 minuten op het Vrijthof van een kopje koffie of een ijsje te genieten.
Verder wordt de omgeving gekenmerkt door weilanden, bossen en uitgestrekte landerijen. Vlakbij Boukoul ligt aan de rivier de Maas het kleine dorpje Asselt met een middeleeuws kerkje, een museum en een mooie jachthaven.
Wilt u een bezoek aan Belgie brengen, ook dat is geen probleem, u bent binnen 3 kwartier in het hartje van de mooie stad Luik.   U ziet, er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving van de Egelantier.