De Omgeving

Winkelen-Uitgaan en Ontspannen:

Op fietsafstand zijn in het nabijgelegen Swalmen onder andere de supermarkten Albert Heijn en Jan Linders te vinden. Er is ook een weekmarkt op vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur op het Dr. Crasbornplein.
Verder zijn er in Swalmen diverse Restaurants, Snackbars en Horecagelegenheden. Ook is er een natuurzwembad beschikbaar gedurende de zomermaanden.
Met de auto of met de fiets bent u zo in de Bischopsstad Roermond met een rijk historisch verleden en vele monumentale panden.

Op winkelgebied is Roermond momenteel een van de beste keuzes die u, om te gaan shoppen, kunt maken.
Vele winkels sieren de binnenstad maar ook net buiten Roermond vind u diverse winkels waaronder het
Outlet Center en het Retail Park met een ruim aanbod voor elk wat wils. Ook op theatergebied zit u in Roermond goed met het Theaterhotel De Oranjerie. U vindt enkele links naar deze lokaties via het menu LINKS.


Natuur:

omgeving

Op natuurgebied zit u bij de Egelantier ook alweer op rozen want in de omtrek is alles aanwezig om te genieten van wandel of fietstochten en van de mooie bossen en weilanden.
Niet te vergeten het riviertje de Swalm dat zich een weg baant door het Swalmdal en in Swalmen de grens met Duitsland passeert op weg naar Asselt alwaar het uitmondt in de Maas.